Browsing by Subject HACCP

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Jump to: Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
or enter first few letters:  
View Option
Showing results 1 to 13 of 13
TitleAuthor(s)Issue date
Iso και Haccp σε επιχείρηση μαζικής εστίασης. Πρόταση εφαρμογής.Γκίτνος, Γεώργιος; Κουρκούτα, Ελένη27-Jun-2013
Βιολογικά προϊόντα στις λαϊκές της Θεσσαλονίκης και οι προτιμήσεις των καταναλωτώνΠαλάτος, Γεώργιος Αθ.; Ρίζου, Ελισάβετ; Σαμαρά, Ευδοκία21-Jun-2013
Βιομηχανία γάλακτος ΝΕΟΓΑΛ νομού ΔράμαςΕλευθεριάδου, Αναστασία; Κουγιουμτζή, Θεοδώρα4-Oct-2010
Εφαρμογή συστήματος H.A.C.C.P σε νωπά και κατεψυγμένα αμνοερίφιαΕλευθεριάδου, Αναστασία; Χινιτίδης, Αλέξης25-Jun-2015
Εφαρμογή συστήματος HACCP και ανάλυση παραγωγικής διαδικασίας του μπισκότου Rodi 'n' RollΓιαννουλάκη, Ασημένια24-Aug-2022
Εφαρμογή συστήματος HACCP και διασφάλιση ποιότητας στην γραμμή παραγωγής γάλακτος 3,5 % στην βιομηχανία γάλακτος ΝΕΟΓΑΛΜουμτζής, Αλέξανδρος; Φωτιάδης, Ματθαίος12-Apr-2010
Η διερεύνηση της σημασίας των συστημάτων HACCP & ISO 22000 η εφαρμογή τους σε επιχειρήσεις τροφίμων στη Θεσσαλία.Hazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system); Τόσιου, Ελευθερία15-Oct-2023
Η εφαρμογή της λήψης μέτρων για την αποφυγή Εντομολογικών και άλλων θεμάτων κατά την αποθήκευση γεωργικών προϊόντων και τροφίμωνΑλεξιάδου, Μαγδαληνή10-Jun-2020
Ιστορική ανασκόπηση και ανάλυση του συστήματος HACCPΣταυρόπουλος, Αντώνιος; Καλανδαρίδης, Γεώργιος19-Jun-2013
Πιστοποίηση ISO 22000 και HACCP για βιομηχανία άμυλου σίτου, περίπτωση Μύλοι Θράκης στην ΑλεξανδρούποληΠαλάτος, Γεώργιος; Δοάνης, Νικηφόρος8-Oct-2012
Προϋποθέσεις πιστοποίησης παραγωγής κρασιού βιολογικής καλλιέργειας αμπέλου στην ΕλλάδαΠαλάτος, Γεώργιος; Καραμπίδου, Χριστίνα8-Oct-2012
Συστήματα διασφάλισης ποιότητας σε ξενοδοχειακές μονάδεςΖουμπούλης, Νικόλαος20-Dec-2020
Σχεδιασμός ποιότητας στο οινοποιείο της "ΠΑΤΡΑΪΚΗ"Τριανταφύλλου, Δημήτριος; Παναγάρη, Διονυσία2-Dec-2008